Dj Marc

Fiësta Events & More

Het was een paar dagen naar mijn dertiende verjaardag in augustus 1978 toen mijn gevraagd werd in de plaatselijke jeugd soos om een avond plaatjes te draaien, inderdaad toen nog met het echte vinyl. Aangezien tot ik dat al een poosje deed thuis op mijn slaapkamer vond ik dit toen geweldig tot ik het nu voor andere mensen mocht doen. De smaak had ik toen al snel te pakken en mijn hobby zag ik ook al snel uitbreiden naar feestavonden voor andere doelgroepen dan alleen mijn eigen leeftijdgenoten. Toentertijd was ik èèn van de jongste dj`s in Maastricht op mijn zestiende met een eigen drive-in show  waar elke week een flinke som geld in werd geïnverteerd want de nieuwe muziek was alleen verkrijgbaar dmv singels of lp`s.  Toen ik eindelijk in 1983 mijn school had afgemaakt ben ik dan ook van alles gaan doen in de media behalve dat waar ik voor geleerd had……..

Door een vlotte Hollandse babbel werd mij gevraagd om voor bekende bedrijven diverse beurzen te presenteren zoals toentertijd nog de firato in de Rai in Amsterdam, en was ik ook korter bij huis begonnen bij de vrije radio omroepen zoals Maasvallei Radio en Arcan Radio. Maar ook de privé feesten zoals bruiloften, verjaardagen en jongeren feesten bleven ruimschoots binnen stromen.

In 1996 kreeg ik zelfs het aanbod om voor ID Tv alle voorronde`s van het RTl4 programma Karaoke op 4 te mogen presenteren en te voorzien van muziek. Dit was een unieke tijd maar merkte wel dat het niet meer om de muziek ging maar meer om het tv gebeuren en het vele reizen wat hier aan verbonden zat. Hier ben ik dan ook mee opgehouden om mij alleen nog maar toe te spitsen aan de feesten in het zuiden. Anno de jaren 2000 is er veel veranderd in dj wereld, door de sociaal media kan je naamsbekendheid ontzettend toenemen en merk je tot er wel ieder weekend een feest is waar je de feestavond kunt opluisteren. Bruiloften, Verjaardagen, maar ook cd presentatie`s van Limburgse en Nederlandse artiesten en niet en niet te vergeten de vele carnavals evenementen en Artiesten reizen in Turkije, Mallorca en Griekenland en is de afgelopen jaren allemaal voorbij gekomen en hoop tot ik dit nog een tijdje mag doen. Ook het vooruitzicht tot ik op 1 september 2018 mijn 40 jaar jubileum mag vieren geeft mijn extra energie om hier mee door te gaan.

Geen enkel feest is het zelfde, daarom wordt altijd van te voren besproken wat de doelgroep is en welke muziek er nodig is om het feest te doen slagen.  Ik hoop jullie dan ook binnenkort hier of daar ergens te ontmoeten en  een grandioos feest te hebben.


Met een Vette Groet,


DJ Marc.
Wilt u meer info over deze dj of direct boeken neem dan gerust contact met ons op!