Saskia Theunisz

Fiësta Events & More

Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen met zingen in een kinderkoor. Op 13 jarige leeftijd ben ik begonnen met solo optredens voor oa Radio CRM. Op 16 jarige leeftijd ben ik aan de slag gegaan bij John Bijl Producties en heb twee zomers door Nederland getrokken en op het podium gestaan met verschillende nationale en internationale artiesten zoals Rex Gildo, Costa Cordalis, Marianne Weber, Marco Borsato, Peter Koelewijn, Dennie Christiaan, De Dijk, Imca Marina, Grant and Forsyth en vele anderen. Ook hield ik me toen bezig met het presenteren van karaoke shows en kindermiddagen. Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen.


Op 19 december 2004 heb ik met succes mijn eerste solo single gepresenteerd in Café-Zaal Aajd Vroenhoven. Niet lang daarna heb ik besloten om een album te gaan uitbrengen. Bij Pebble Music zijn we aan de slag gegaan in samenwerking met Jos Bosch, Frans Theunisz en Johnny Blenco. En zo bracht ik op 16 september 2005 mijn eerste album uit in een bomvolle Cafee-Zaal ’t Vöske m.m.v  Grad Damen, Huub Adriaens, Frans Theunisz, Jos Bosch en Dario.


In 2006 was ik eigenlijk niet van plan om een single uit te brengen maar dat gebeurde toch; ‘Altied same’. Ook volgen diverse duetten met collega-artiesten waaronder Huub Adriaens en Eric Ghelen. In 2007 is er een duet cd uitgekomen samen met Eric Ghelen ‘1 vaan us 2′. Het was wederom een geweldige cd presentatie m.m.v. Eric Cruts, Stef Ekkel, Rene Schuurmans, Big Benny en Beppie Kraft. Er waren meer dan 1200 bezoekers. De teksten voor dit album zijn van de hand van Bert  & Ursula Garnier, Lou Clermonts en Eric Ghelen. Het album wordt uitgebracht via Pebble Music.


Na de geboorte van Tyago en een rustperiode zijn we meteen begonnen met het opnemen van een nieuw album, ‘Iech’, bij Cramer Media Productions. Hier wordt een andere nummerkeuze gemaakt. Fris en nieuw. Ook hier staan nummers op waarvan de teksten geschreven zijn door Lou Clermonts, Eric Ghelen, Patrick Theunisz en Danny Ghelen. Saskia gaat vanaf 2010 opnemen bij Ludy van Dijk onder Fiesta Records
Wilt u meer info over deze artiest of direct boeken neem dan gerust contact met ons op!