Katja

Fiësta Events & More


Presentatrice

Katja’s eerste acte de précence op de bühne was als presentatrice van de Vrowluijzitting in Hier. Door haar ervaring als docente weet ze precies hoe ze de aandacht van haar publiek, groot of klein, kan vangen en vasthouden.

 

Door haar scherpte en improvisatievermogen is geen enkele situatie te gek en is geen avond hetzelfde. Haar oprechte interesse in mensen, haar toegankelijkheid en inlevingsvermogen geven elke bezoeker het gevoel dat Katja speciaal voor hem of haar staat op te treden.


Zingen en entertainen (muzikaal)

Het grote publiek kent Katja vooral van haar vastelaovend liedjes waarmee ze al drie keer de finale van het LVK wist te bereiken. Maar Katja biedt zoveel meer. Ze heeft diverse Cds met Limburgse liedjes gemaakt en dit najaar volgt een nieuw album met de titel Toere!. Hierop staan up tempo nummers, maar ook mooie ballades op, allen in het Limburgs. Limburgse passie straalt Katja op en top uit!

 

Katja laat zich inspireren door haar omgeving. Hierdoor ontstond o.a. ook de ode aan Tom Dumoulin, die Katja, als wielerfanaat, zong in de tijd dat hij goed presteerde in de Vuelta en Tour.

 

 

ToutdeKat

 

De naam ToutdeKat vat alles heel goed samen. Katja Henz is een totaal plaatje. Zij zet zich volledig voor de volle 100% in om uw feest, die extra glans, humor en twinkels te te geven, dat het verdient.
Wilt u meer info over deze artiest of direct boeken neem dan gerust contact met ons op!