Huub Adriaens

Fiësta Events & More

Huub Adriaens legde zich na het runnen van de Fontein in Maastricht volledig succesvol toe op zijn zangcarrière. MIEN LEEF MAM was zijn eerste nummer in het dialect geschreven.


In 2004 lanceerde Huub zijn album, met vele levensliedjes, ‘Kiek Neet Um’. Het album werd in Maastricht en ver erbuiten zeer goed ontvangen. Na de single ‘Traone vaan gelök’ lanceerde de zanger ‘E Deil Vaan Mie Leve’. Een album met 16 nummers waarvoor Huub de teksten grotendeels zelf schreef. 


Even later organiseerde Huub Adriaens een Kerstfeest met een optreden van New Timeless. Het was 2008 toen Huub de Markt in Maastricht wist te vullen tijdens een grootste CD presentatie met gastoptredens van Piet Veerman, New Timeless en Imca Marina. CD’s als ‘Leef dien leve’, ´Kom in mien errem’, ‘Blief nog eve’, ‘Iech haw vaan diech’ passeerde de revue en niet onopgemerkt gebleven. Adriaens verraste in 2010 zijn vele fans door het Theater in te gaan met ‘Kiek Neet Um’. Ondersteund door een sfeervol lichtplan nam Huub zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn leven. 


Tijdens het door de zanger, met een succesvolle en rijke muzikale historie, zelf georganiseerde Oranje Zingt Zuid konden duizenden mensen, naast optredens van oa Roy Donders, Peter Koelewijn, Lange Frans, Do, Belle Perez en Corry Konings, genieten van de zang en presentatie van Huub Adriaens tijdens een voor Maastricht unieke eerste Stadion Concert. Toch verkiest Huub na dit evenement zijn 'Markt in Maastricht' als decor voor zijn vast jaarlijks evenement met de slogan. 'Huub feest op volle toeren'. In 2017 kende dit evenement wederom een succesvolle editie op de Markt in Maastricht met oa Ali B, Glennis Grace, Fabrizio, Beppie Kraft, Henk Westbroek en Lange Frans met Michael Bryan.
Wilt u meer info over deze artiest of direct boeken neem dan gerust contact met ons op!